Папка

ФІОЛЕТ

Гурт з Луцька. «Фіолетовий» стиль можна охарактеризувати як мікс з фанку, хіп-хопу, бріт-попу і диско. «Фіолет» - символ своєрідного творчого пофігізму, який дозволяє музикантам не замикатися на рамках стилів, а постійно міксувати.

  • 10.000 гривень в небо (2011)

    ФІОЛЕТ

    альбом порожній

    «10.000 гривень в небо» - друга акустика ФІОЛЕТУ. Окрім неймовірно чудових звуків роялю (від джазових до піано-рокових мотивів) у новому альбомі ФІОЛЕТУ слухач почує і різного роду експерименти із звуками, з метою своєрідної візуалізації пісень.

  • Я твій (2012)

    ФІОЛЕТ

    1

    "Я твій" - щось з розряду речей, які переживаються один раз в житті, на які завжди не вистачає слів, часу, ще чогось, питомо людського. Щось, про що ніколи не буде соромно...

  • Rock'n'love (2012)

    ФІОЛЕТ

    8

    Новий студійний альбом луцького гурту "Фіолет". "Rock'n'love" – це альбом, наскрізь пронизаний любов’ю. Різною любов’ю. До рідних людей, коханих, до музики зрештою…

  • 28.12.87. (2012)

    Колос

    16

    «28.12.87.» – перший сольний альбом вокаліста гурту ФІОЛЕТ Колоса; 10 треків про роки, в які люди стають самими собою; визначаються з життєвими пріоритетами та візіями. Люблять, ненавидять, шукають, мислять і навіть помирають.